Om initiativet

Digitaliseringsinitiativet är ett fristående företag som förenklar och digitaliserar ansökningar till svenska myndigheter. Vi strävar efter att göra vardagen så enkel som möjlig för privatpersoner. Genom våra enkla och illustrativa webbformulär, noggranna handläggare och hängivna kundtjänst förflyttas bördan till våra axlar, så att du slipper sätta dig in i processen. Målet är att förenkla de processer som inte uppfyller våra kriterier för digital användarvänlighet. Läs mer

Vad vi tillför

Tillgänglig kundtjänst

Om trots allt en situation där du behöver personlig hjälp uppstår strävar vi efter tillgänglig, digital kundtjänst. Målet är att ge svar inom en timme under kontorstid. För närvarande ligger vi i det absoluta toppskiktet när det gäller tid till första svar, vid jämförelse med andra kundcenter.

Rätt handlingar. Korrekt ifyllda.

En felaktigt ifylld ansökan kan försena ansökningsprocessen. När du tar hjälp av oss behöver du aldrig oroa dig över om du har fyllt i ansökan fel eller undra vad som händer härnäst. Vi går igenom alla ansökningar manuellt för att kunna rätta till eventuella fel innan materialet skickas. Om du behöver göra något ytterligare i processen medföljer tydliga instruktioner.

Inget behov av skrivare eller bläck

Många ansökningar måste skrivas ut och postas till rätt myndighet. Det är långt ifrån alla som har en skrivare hemma, och har man skrivare är risken stor att både bläck och papper saknas. Om din beställning kräver en fysisk ansökan ordnar vi det åt dig.

Inget behov av kuvert eller frimärken

Tillsammans med de utskriva handlingar följer alltid ett adresserat kuvert dit handlingarna ska. Portot är givetvis förbetalt.

Användarvänlighet

Stort fokus på användarvänlighet

En ansökan hos oss är alltid tydlig och enkelt. Våra formulär är intelligent konstruerade så att du bara behöver ta ställning till det som berör dig. Vi frågar aldrig om något i onödan.

Alltid mobilanpassat

Majoriteten av ansökningar görs via mobiltelefonen. Via Digitaliseringsinitiativet är det lika lätt att färdigställa en ansökan via mobilen. Gör du ansökan från en dator är sidan dessutom anpassad för att fungera i alla moderna webbläsare.

Företagsuppgifter

Digitaliseringsinitiativet
Box 5175
102 44 Stockholm

Org.nr. 559073-5360
Momsreg.nr. SE559073536001

Vill du komma i kontakt oss? Hör av dig till vår kundtjänst.